onsdag 12. november 2008

Avoidance; Aufhebung (law) Ausweichen (evasion) Nichtigkeitserklärung (law) Ungültigkeitserklärung (law) Vermeidung (evasion)

jeg har støvsuget alle gulvene. Jeg har vasket korga til bikkja. og alle teppene som lå i korga til bikkja. vasket gulvene. vasket sengetøyet. hengt opp alle teppene som lå i korga til bikkja og hengt opp sengetøyet. jeg har vasket sminkebordet/kommoden min. under kommoden også. jeg vasket rundt senga/madassen og mellom varmtvannsrørene. jeg vasket under stolen på rommet, under sofaen i stua og jeg har sprayet farlig soppdrepende middel i vinduet på badet og en hel haug i badekaret også, for sikkerhetsskyld. liksom. og så har jeg vasket toalettet.

jeg har surfet på internett, selv om jeg ikke er helt sikker på hvordan man gjør det. hva det egentlig betyr. jeg syns som regel det er kjedelig. tror jeg.
men jeg fant en blogg fra en avis, og så fant jeg disse andre bloggene, og så tenkte jeg at de var nå litt morsomme, så jeg la dem til bloggen min. for å kunne lese dem igjen seinere en gang. når jeg egentlig burde gjøre noe annet.

som feks å lære meg musklene i underarmen. føttene. og handa. det er mange muskler der. og mange nervetråder. og slike ting. eventuelt så kan jeg heller lese biologi. det hadde nok vært best det ja. få litt oversikt over alt jeg ikke kan. alt hva jeg burde kunne. innen tirsdag. og uka etter.

men fordi mitt mellomnavn er avoidance så sitter jeg heller her. med dataen på bordet og spiser cool flakies.

det er et herlig liv.

1 kommentar: